DESPRE NOI

Cabinetul nostru va ofera servicii medicale stomatologice moderne, aparatura si materiale de ultima generatie, un cadru placut si relaxant si un personal cald si primitor.

Dotari clinica stomatologica Mident Style

Clinica dispune de unituri moderne, cele mai performante aparate, materiale si instrumente de lucru de ultima generatie si folosim cele mai inovatoare tehnici de lucru.Clinica este dotata cu :

– doua cabinete cu aparatura de ultima generatie si materiale de cea mai buna calitate

– radiologie
Clinica Mident Style dispune de aparat de radiologie ce emite o doza foarte mica de radiatii. Utilizam de asemenea sortul de plumb pentru ca iradierea sa fie minima. Pacientii clinicii beneficiaza de reduceri la costurile radiologiei

– aparatura de sterilizare (autoclav + aparat de sigilat trusele pacientilor + teste de control al sterilizarii )

– motor de endodontie ce permite largirea canalelor cu ace rotative, mult mai eficiente decat acele clasice de canal

– apex locator (permite masurarea electronica cu exactitate a lungimii canalelor radiculare).
Cunoasterea exacta a lungimii canalelor este extrem de importanta pentru tratamentul endo deoarece succesul acestuia depinde de sigilarea perfecta pe intreaga lungime a canalelor.

– camera intraorala va va ajuta sa intelegeti mai bine starea de sanatate a dintilor Dvs. pentru a discuta cu medicul planul de tratament, dar veti putea urmari si progresul facut in urma tratamentului. Imaginea pe monitor va fi marita la culorile reale ale dintilor si gingiilor Dvs, fiind o procedura nedureroasa si fara efecte adverse.

– aparat de detartraj cu ultrasunete ( pentru o igienizare impecabila a dintilor Dvs. care vor beneficia si de un periaj profesional pentru indepartarea tuturor petelor )

-air flow ( este o procedura moderna de igienizare profesionala a dintilor, destinata indepartarii in detaliu a placii bacteriene si a petelor de nicotina, cafea si alimente colorate)

Toate manoperele chirurgicale se realizeaza in conditii stricte de asepsie, iar experienta clinica indelungata si profesionalismul chirurgului garanteaza reusita oricarei interventii.

Va oferim un tratament modern, relaxant si fara dureri.

Echipa noastra este formata din specialistii:

Dr. Mihu Georgeta
Medic Specialist Stomatolog
Stomatologie Generala
Absolvent UMF Carol Davila

Dr. Stanisor Sonila
Medic Specialist
Ortodontie
Absolvent UMF Carol Davila

Dr. Abdel Majid
Medic Specialist
Chirurgie Dento-Alveolara
Absolvent UMF Victor Babes

Dr. Petre Alina
Medic dentist
Absolvent UMF Carol Davila