Cookie Policy

Declaratie de confidentialitate
Va multumim pentru interesul acordat serviciilor MIDENT STYLE !

MIDENT STYLE se angajeaza sa ofere un nivel corespunzator regulilor GDPR de confidentialitate, disponibilitate si integritate a datelor cu caracter personal aferente
oricarei persoane vizate prin actiunile noastre de prestari servicii si de marketing.

MIDENT STYLE proceseaza si stocheaza date cu caracter personal in UE, aceste prelucrari fiind în conformitate cu regulile GDPR.

Aceasta declaratie de confidentialitate explica tipurile de informatii pe care le colectam de la clienti sau de la potentiali clienti si modul in care utilizam aceste
informatii.

Principii

Politica de protejare a datelor in MIDENT STYLE se bazeaza pe urmatoarele principii de protectie a datelor:

Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;
Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime iar datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu
acele scopuri;
Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii;
Datele personale vor fi corecte si, acolo unde este necesar, actualizate;
Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intarziere;
Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decat cea in care datele personale sunt
procesate;
Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor
atat cat si de la dreptul portabilitatii datelor cu limitarile ce decurg din legile care guverneaza domeniul sanatatii.
Datele personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila. Datele personale includ toate tipurile de
informatii directe sau indirecte, cum ar fi nume, email, telefon, data de nastere, istoric medical etc.

Colectarea datelor personale

Utilizatorii site-ului nostru care doresc sa beneficieze de serviciile sau de informatiile noastre pot fi rugati sa puna la dispozitie datele personale pentru ca
MIDENT STYLE sa isi poata imbunatati serviciile.

Putem colecta date precum: Nume, email, telefon, zi de nastere si adresa fizica.

De asemenea, in timpul utilizarii site-ului clinica.midenstyle .ro, sunt colectate de catre societatea noastra date referitoare la istoricul cautarilor Dvs.,
respectiv: articole citite, pagini vizitate, etc. Totodata, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe site-ul nostru de la diversi furnizori de servicii de
analize si statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate.

Toate aceste informatii colectate au ca scop exclusiv optimizarea si imbunatatirea functionarii site-ului noastru, astfel incat sa va oferim o experienta cat mai
placuta cu ocazia utilizarii acestuia.

Cine are acces la datele dvs.?

Va aducem la cunostinta ca utilizam diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane imputernicite de operator”), carora le putem transmite o parte din
datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mentiunea expresa ca vom apela doar la persoane imputernicite care ofera garantii suficiente pentru punerea in
aplicare a unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea sa respecte cerintele prevazute in Regulament si sa asigure protectia drepturilor
Dvs. Categoriile de servicii pentru care colaboram cu furnizorii mai sus mentionati si datele cu caracter personal transferate acestora sunt urmatoarele:

1. Servicii SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;
2. Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume, numar de telefon;
3. Servicii de facturare – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
4. Servicii de curierat/posta – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
5. Servicii de trimite SMS – numarul de telefon;
6. Servicii de procesare plati online – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
7. Servicii de comentarii – nume, prenume, e-mail;
8. Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresa;
9. Servicii juridice – nume, prenume, adresa;
Cat timp sunt stocate datele dvs.?

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derularii relatiilor contractuale cu Dvs., precum si ulterior, pentru o durata rezonabila,
care nu poate fi mai scurta decat termenul general de prescriptie.

Care sunt drepturile Dvs.?

In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi:

– dreptul de acces la date – aveti dreptul de a obtine din partea MIDENT STYLE SRL o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc,
precum si acces la datele respective; totodata, puteti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate societatii noastre si care fac obiectul prelucrarii.
MIDENT STYLE poate percepe o taxa rezonabila, bazata pe costurile administrative. Informatiile va vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat in mod curent.
– dreptul la rectificare – aveti dreptul de a obtine rectificarea de catre MIDENT STYLE SRL a datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine
completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete. MIDENT STYLE SRL va va comunica orice rectificare a datelor cu caracter personal, cu exceptia cazului in
care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acest lucru.
– dreptul la stergerea datelor – aveti dreptul de a obtine din partea MIDENT STYLE SRL stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri
nejustificate, iar MIDENT STYLE SRL are obligatia de a sterge datele respective. MIDENT STYLE SRL va va comunica personal orice stergere a datelor cu caracter
personal, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acest lucru.
– dreptul la restrictionarea prelucrarii – aveti dreptul de a obtine din partea MIDENT STYLE SRL restrictionarea prelucrarii. MIDENT STYLE SRL va va comunica orice
restrictionare a prelucrarii datelor dvs., cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu
privire la acest lucru.
– dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul de a primi datele Dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate catre MIDENT STYLE SRL, intr-un
format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, atunci cand acest lucru este fezabil din punct
de vedere tehnic;
– dreptul la opozitie – aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, in orice moment, prelucrarii datelor Dvs. cu caracter
personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii;
– dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri;
– dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
– dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de MIDENT STYLE SRL pe baza
consimtamantului inainte de retragerea acestuia.
Cum aveti acces la datele dvs.?

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le aveti,
astfel cum sunt acestea mentionate în cadrul sectiunii anterioare, ne puteti contacta la adresa: MIDENT STYLE , Sos.Colentina nr 16 bloc Iris A2,parter sau la email:
contact.midentstyle@gmail.com

MIDENT STYLE SRL va va furniza informatiile solicitate in format electronic atunci cand este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati un alt format.

Informatiile furnizate, precum si orice comunicare si masuri luate in exercitarea de catre Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de MIDENT STYLE SRL gratuit. Cu
toate acestea, in cazul in care cererile formulate de Dvs. sunt nefondate sau excesive, in special din cauza caracterului lor repetitiv, MIDENT STYLE SRL poate:

fie sa perceapa o taxa, tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentru luarea masurilor solicitate;
fie sa refuze sa dea curs cererii.
Precizam faptul ca prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de MIDENT STYLE SRL, conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor.